Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Κορεάτικη ποπ - the Melody

Σήμερα στο μπλογκ μου σας παρουσιάζω ένα κορεάτικo indie pop group, τους The Melody. Έγιναν ευρέως γνωστοί με τα τραγούδια που έκαναν για το υπερπετυχημένο kdrama The First Shop of Coffee Prince.
Η μουσική τους είναι μοναδική και διαφορετική σε σχέση με τα συνηθισμένα indie group. Έχουν έναν αέρα... παραμυθένιο. Δεν μπορώ να το περιγραψω αλλιώς. Γλυκιές και ήρεμες μελωδίες και μαγευτικά φωνητικά. Παραμυθένια, τι άλλο; Η μουσική τους με ηρεμεί. Είναι κάτι που δεν το βρίσκεις συνήθως στο mainstream. Ελπίζω να ακούσω περισσότερα από τους The Melody (όνομα και πράγμα...) στο μέλλον.

Μερικά τραγούδια:

La La La It's Love (from Coffee Prince OST)


Remember (from My Scary Girl OST)


Goodbye

3 σχόλια:

fe είπε...

hmm hi
diavazw t blog s kai omologw oti exw ekplagei apo tis apisteftes gnoseis s
axx kameni k gw edw k sxetika ligo kairo

tespa

thelw tin voithia s san idimonas

hmm katarxas na s enimerwsw gia t
oti to evropaiko fan club twn dbsk organwnwnei tin apostoli (ap)etisis
na erthoun stin evropi gia sinavlia
hm an se endiaferei na simetexeis http://www.iphpbb.com/board/ftopic-74799192nx111057-904.html
here is the link
btw pepei na grafteis sto forum nomizw alla den eimai k sigouri
(a kai san pio idiki tha ksereis kai allous fan pou tha mporousan na voithison etsi???)

afta gia twra :)
sorry an se vazw se kopo

aa kai enimerotika keep the blog goin
hmm einai polli endiaferon :D

Unknown είπε...

Γειά! Με λένε Γιώργο (δεν νομιζω οτι χρειάζεται να κρύβω το ονομά μου από τη στιγμη που χιλιάδες άτομα με το ίδιο ονομα υπαρχουν στην Ελλαδα χαχα) βρήκα το μπλόγκ σου ψαχνοντας για μαθηματα ιαπωνικων - ενα απο τα πρωτα αποτελεσματα ηταν το ποστ με τα χιραγκανα. Απλα εψαχνα μηπως και εβρισκα τιποτα δωρεαν μαθηματα μεσω site αλλα απο οτι φαινεται δεν υπαρχουν - στα ελληνικα τουλαχιστον. Χαιρομαι πολυ που βρηκα το μπλογκ σου , και μαζι επιτελους εναν ελληνα που ξερει ιαπωνικα. Το μπλογκ φαινεται πολυ καλο και σου συστηνω ανεπιφυλακτα να το συνεχισεις :). Στα ενδιαφεροντα μου συκαταλεγονται διαβασμα βιβλιων, κομικ (και manga αν πολυνταν στα ελληνικα καταστηματα - εχω προσεξει οτι υπαρχουν online fan μεταφρασεις στα αγγλικα αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω), παρακολουθηση anime με αγγλικους υποτιτλους και ακουσμα ιαπωνικης μουσικης (αυτα τα 2 τα κατεβαζω)Οσα ιαπωνικα ξερω τα εχω μαθει απο αυτα τα δυο και φυσικα δεν ξερω να γραψω με ιαπωνικη γραφη χαχα.

Ευχομαι καλη τυχη στο μπλογκ, και χαιρομαι για τι γνωριμια, εχω ηδ προσθεσει το μπλογκ στους Σελιδοδεικτες του browser ;)

Και συγγνωμη για το τεραστιο ποστ που πιανει τοσο χωρα στη σελιδα.

a2a είπε...

Hi guys! Sorry για την απουσία αλλά είχα ξεχαστεί εντελώς! Ελπίζω να το αναβιώσω το μπλογκ με καινούργιες μεταφράσεις και μαθήματα ιαπωνικών!

@efi θα πέταγα από τη χαρά μου αν έρθουν οι dbsk ευρώπη! Τους λατρεύω σε υπερβολική δόση! Θα ρίξω μια ματιά στο φόρουμ! ^^
Btw Mirotic rulez!

@george ευχαριστώ πολύ που έμαθες ιαπωνικά από τα ποστ μου! Θα το συνεχίσω τότε! ^^